Regelmatig hebben we kasten die een opknapbeurt kunnen gebruiken. We kunnen de kast custom-made voor je opknappen. Hoe werkt dit? Je zoekt zelf een van de meubels uit onderstaande voorraad en kiest daarna hoe je deze gerestyled wil hebben. Laat je fantasie de vrije loop of laat je inspireren door de eerdere gerestylde meubels!

Jij bepaalt dus hoe het meubel eruit komt te zien: dus qua kleur, maar ook de keus van de knopjes/greepjes. De getoonde prijs is dan ook inclusief het opknappen: na een grondige schoonmaakbeurt kijken we de kast helemaal na. Daarna wordt het meubel vakkundig geschilderd.

Je vindt hier ook onze 'upcycling' meubels, bijvoorbeeld een kast die gemaakt is van onderdelen van 3 andere kasten! Dus uniek, duurzaam én je weet zeker dat je buurman het meubel niet ook in huis heeft staan :-). Als deze meubels geschilderd zijn zie je niets meer van eventuele reparaties, herstelwerkzaamheden, plamuur etc. !

Sommige commodes kunnen ook verhoogd worden, hiervoor geldt een meerprijs. Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ter inspiratie een greep uit onze verkochte opgeknapte meubels:

Huidige voorraad Restyle op maat kasten

© 2018 - 2024 HippyShakeWonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel