HippyShakeWonen (voorheen Bezige Bebie) wordt sinds 2005 gerund door mij, Renata en mijn man Henny. Interieur, wonen, vintage en hergebruik zijn onze passie. Maar zeker geen standaard `woonketen` interieur, wij houden van het creatief mixen en matchen/blenden van diverse stijlen en geven graag ergens een unieke gekke draai aan. Hierdoor creeër je je eigen persoonlijke stijl en een huis waar jíj je thuis voelt ! Onze `lievelings` bezigheid is het afstruinen van rommelmarkten, kringlopen en het internet naar vintage schatten!

Ook ontwerpen en maken wij custom made meubels van o.a. sloophout in onze eigen werkplaats en houden ons bezig met upcycling-meubels: met gebruikte en afgedankte materialen wordt weer een nieuw meubel gemaakt wat weer een waardevolle en duurzame functie heeft. Goed voor het milieu en er ontstaan op deze manier unieke woonitems. Hoe is de staat van een meubel is als het binnenkomt: is de funktionaliteit en uitstraling goed en werkt alles, dan volstaat een grondige schoonmaakbeurt. Is dat niet het geval, dan voeren we kleine reparaties uit of besluiten het meubel te schilderen.

We werken op kleine schaal met jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, met name met ASS (Autisme Spectrum Stoornis). Om ze zo wat vaardigheden mee te geven die ze nodig hebben bij verdere opleiding of werk.

 

© 2018 - 2024 HippyShakeWonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel