ALGEMENE VOORWAARDEN


Wanneer je een bestelling plaatst ga je automatisch akkoord met deze onderstaande voorwaarden:

Verzenden & levering

Bankrekening:  NL58 RABO 0140846115 t.n.v. Hippy Shake Wonen te Langbroek

BIC: RABONL2U

HippyShakeWonen is onderdeel van Bezige Bebie.

Alle bedragen zijn exclusief bezorg- en verzendkosten en inclusief Btw.

Verzending vindt plaats uiterlijk 5 dagen nadat uw betaling binnen is.

Helaas reserveren wij niet. Mocht het ophalen van een meubel onverhoopt door omstandigheden iets langer duren, dan kan het in sommige gevallen wel iets langer blijven staan. Uiteraard nadat de betaling binnen is en in overleg.

Artikelen waar bij verzendkosten worden vermeld kunnen worden verzonden. Deze artikelen worden verstuurd via pakketpost van Post NL.Dit kan een standaard pakket zijn of een groot pakket. Dat ligt aan de afmetingen en het gewicht van het product. Na dat u een bestelling heeft geplaatst kiest u voor de optie betalen met Ideal of Bancontact, voor klanten uit België. Nadat het bedrag is ontvangen word de bestelling binnen 5 werkdagen verstuurd.

De verzendkosten zijn:

  • Standaard pakket max. 50 x 50 x 100 cm. € 8,50
  • Standaard pakket aangetekend 50 x 50 x 100 cm. tot € 500 verzekerd, €9,50
  • Groot pakket max. 176 x 78 x 58 cm en 30 kg. € 15,=
  • Groot pakket aangetekend max. 176 x 78 x 58 cm. en 30 kg. tot € 500 verzekerd, € 20,=
  • Brievenbuspakje € 4,25

Ondanks dat we het pakket zeer zorgvuldig inpakken, aanvaardt HippyShakeWonen geen enkele aansprakelijkheid voor verlies, vertraging of beschadiging van goederen bij verzending, dus verzenden is op eigen risico. Verzekerd verzenden is tegen meerprijs mogelijk, zie hierboven. Geef dit even aan d.m.v. een opmerking of mailtje.

Artikelen kunnen, op afspraak, worden afgehaald in de Hippyhal in Wijk bij Duurstede. Dit kun je aangeven bij het bestelproces of even contact opnemen voor een afspraak: info@hippyshakewonen of 0614641254 (bellen of whatsapp). In de hal kan contact op per pin betaald worden indien gewenst. Pas nadat er een afspraak is gemaakt is uw bestelling definitief. Artikelen die worden afgehaald, kunnen ook vooraf betaald worden. Het bedrag kan worden overgemaakt op bovenstaand bankrekeningnummer.

Het is soms mogelijk om grote meubels te laten bezorgen, neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken: info@hippyshakewonen of 0614641254 (bellen of whatsapp). We werken vaak samen met Brenger.nl Bezorging is altijd op de begane grond ! Grote kasten of meubels worden gedemonteerd bezorgd, indien nodig doen we er een duidelijke handleiding bij, zodat het thuis in elkaar zetten geen probleem hoeft te geven. Zo weet je ook zeker dat je meubel door de deuropening of trapgat past. 

Gebruik en garantie

HippyShakeWonen is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele ongelukjes met de meubels en bedjes. Vroeger hanteerde men andere veiligheidseisen dan tegenwoordig. Het zijn en blijven tweedehands artikelen. Gebruik hiervan geschiedt op eigen risico. Hier en daar hebben ze de tands des tijds niet helemaal heel doorstaan, dus kunnen er deukjes of krasjes opzitten, m.a.w. gebruikerssporen. De gebruikte goederen zijn in vintage staat. Kleine gebruikssporen, die absoluut niet storend zijn, zijn normaal. Mocht een artikel significante beschadigingen hebben, dan wordt dit altijd in de artikelomschrijving vermeld.

De opgeknapte meubels zijn zo netjes mogelijk gerestaureerd en geschilderd. Als een meubelstuk moet worden opgeknapt of een manco vertoont, zet ik dat erbij. Derhalve geef ik ook geen garantie op de meubels en andere tweedehands artikelen. Over het gebruik van de etagères: deze kunnen niet in de vaatwasser, je kunt ze afnemen met een nat doekje. Gelieve op te tillen aan de onderste schaal c.q. bord. Hiervoor geldt ook: het is vintage serviesgoed, ik heb het van te voren zorgvuldig gesorteerd, maar hier en daar kan een klein oneffenheidje voorkomen.

Retourneren

Mocht het artikel onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen, kan het onbeschadigd, zonder opgaaf van reden en binnen 14 dagen na aankoop-/ faktuurdatum, compleet en in de orginele staat en verpakking terug worden gestuurd. De verzendkosten retour en/of de bezorgkosten koerier zijn voor uw eigen rekening. Dit alles na verafkondiging per e-mail. Wij zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, uiteraard mits het product in goede en dezelfde staat retour ontvangen is, dan toen het bij ons de deur uit ging.

Dit geldt niet voor bestelde speciaal op maat gemaakte meubels van sloophout, meerwerk opdrachten en in opdracht opgeknapte geschilderde meubels! Het meubel is immers speciaal voor u gemaakt en geschilderd in een door u gekozen kleur en nemen we derhalve niet terug. Deze goederen zijn tevens uitgesloten van de 14 dagen bedenktijd bij kopen op afstand.

HippyShakeWonen behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden indien het vermoeden bestaat dat de producten door de klant of derden zijn gebruikt en daardoor beschadigd.

HippyShakeWonen is niet aansprakelijk voor eventuele typefouten en behoud het recht om prijzen aan te passen als die verkeerd zouden zijn.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2018 - 2024 HippyShakeWonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel