Verzenden & levering

Bankrekening: RABO NL58 0140846115 t.n.v. Hippy Shake Wonen te Langbroek

BIC: RABONL2U

HippyShakeWonen is onderdeel van Bezige Bebie.


Alle bedragen zijn exclusief bezorg- en verzendkosten en inclusief Btw.

Verzending vindt plaats uiterlijk 5 dagen nadat uw betaling binnen is.

Artikelen blijven max. 5 dagen voor u gereserveerd. Mocht het ophalen van een meubel onverhoopt door omstandigheden iets langer duren, dan kan het in sommige gevallen wel iets langer blijven staan. Uiteraard nadat de betaling binnen is.

Artikelen waar bij verzendkosten worden vermeld kunnen worden verzonden. Deze artikelen worden verstuurd via pakketpost van Post NL.Dit kan een standaard pakket zijn of een groot pakket. Dat ligt aan de afmetingen en het gewicht van het product. Na dat u een bestelling heeft geplaatst kiest u voor de optie betalen met Ideal of Bancontact, voor klanten uit België. Nadat het bedrag is ontvangen word de bestelling binnen 5 werkdagen verstuurd.

De verzendkosten zijn:

  • Standaard pakket max. 50 x 50 x 100 cm. € 7,50
  • Standaard pakket aangetekend 50 x 50 x 100 cm. tot € 500 verzekerd, €9,50
  • Groot pakket max. 176 x 78 x 58 cm en 30 kg. € 15,=
  • Groot pakket aangetekend max. 176 x 78 x 58 cm. en 30 kg. tot € 500 verzekerd, € 20,=
  • Brievenbuspakje € 4,25

Ondanks dat we het pakket zeer zorgvuldig inpakken, aanvaardt HippyShakeWonen geen enkele aansprakelijkheid voor verlies, vertraging of beschadiging van goederen bij verzending, dus verzenden is op eigen risico.Verzekerd verzenden is tegen meerprijs mogelijk, zie hierboven. Geef dit even aan d.m.v. een opmerking of mailtje.

Artikelen kunnen, op afspraak, worden afgehaald in de Hippyhal in Wijk bij Duurstede. Dit kun je aangeven bij het bestelproces of even contact opnemen voor een afspraak: info@hippyshakewonen of 0614641254 (bellen of whatsapp). In de hal kan contact op per pin betaald worden indien gewenst. Pas nadat er een afspraak is gemaakt is uw bestelling definitief. Artikelen die worden afgehaald, kunnen ook vooraf betaald worden. Het bedrag kan worden overgemaakt op bovenstaand bankrekeningnummer.

Het is soms mogelijk om grote meubels te laten bezorgen, neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken: info@hippyshakewonen of 0614641254 (bellen of whatsapp).

© 2018 - 2024 HippyShakeWonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel