Custom-made

 

Verhogen commode:

In sommige gevallen is het mogelijk een oude commode, uit de webshop, maar een van jezelf kan ook!, te verhogen d.m.v. andere poten/onderstel of het maken van een verhoging-bak op de commode. De prijzen zijn op aanvraag, het ligt een beetje aan het model,  uiteraard geschilderd in de (grondverf) kleur van de commode. Vraag even naar de mogelijkheden, het is namelijk niet bij alle commodes mogelijk.

Schilderen:

Tegen een meerprijs kunnen de meubels in opdracht door ons vakkundig worden geschilderd in iedere gewenste kleur. Dit kan een meubel van ons zijn, maar ook van je zelf ! Vraag ook hier even naar de mogelijkheden als je een specifiek meubel op het oog hebt, voor een gerichte prijsopgaaf.

Kleine meubelreparaties:

Voordat onze eigen meubels de deur uitgaan worden ze altijd zorgvuldig schoongemaakt en helemaal nagekeken en er worden kleine reparaties uitgevoerd, mocht dit nodig zijn. Dus lades lopen, deuren gaan soepel open- en dicht, sloten werken, pootjes zitten vast etc.

 

Heb je thuis een meubel/bedje etc. wat wat aandacht behoeft? Dit kunnen wij ook voor je uitvoeren. Voor meer informatie mail even naar info@hippyshakewonen.nl

© 2018 - 2024 HippyShakeWonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel