GERESERVEERD

Gerestaureerde Biedermeier kast

Artikelnummer: 2294
Artikel 1 van 344
€ 575,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Mooie antieke compacte Biedermeier kast ! Heeft 2 deuren met rond de panelen een kraaldelen sierrandje. Staat op bolpootjes en heeft onder het blad boven de deuren nog een lade. De kast is eerst helemaal nagelopen, er zijn wat kleine reparaties verricht, is behandeld voor houtworm (heeft wat oude gaatjes) en daarna hebben we hem geschilderd in een warm okergeel `Indian Yellow` van Farrow & Ball. Binnenin zitten 3 legplanken, deze heeft nog de originele houtkleur. Tegen een meerprijs van 20 euro kunnen we er een roede inmaken indien gewenst. Op de deuren zitten nieuwe kleine zwarte porseleinen knopjes, deuren sluiten dmv magneetje, het slot werkt niet meer. In het slot van de lade zit een siersleuteltje, de lade kan open door aan beide zijkanten te schuiven. Dit werkt soepel, evenals het openen van de deuren.

De kast is vrij compact voor een Biedermeier, dat maakt hem erg cute :-) en ideaal voor de kinderkamer. Hou er wel rekening mee dat hij niet demontabel is.

Maten: B106,5 x D45/41 x H158,5 cm.

Let op: dit is een afhaalartikel en kan dus niet verzonden worden. Wil je het laten bezorgen, informeer dan even naar de mogelijkheden.

© 2018 - 2024 HippyShakeWonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel