Handgemaakte opbergkast

Artikelnummer: 2240
Artikel 43 van 344
€ 395,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Met deze kast, naar eigen ontwerp en gemaakt in onze meubelmakerij, haal je een uniek meubelstuk in huis !

We ontwerpen en maken meubels van gebruikte materialen/hout, wat maar voorhanden is. Dus fijn duurzaam en circulair gemaakt. Met als bijkomend voordeel dat er van elk meubel maar een exemplaar gemaakt is.

De kast is gemaakt van materiaal `wat voor handen` was in onze werkplaats. De paneeldeuren zijn luiken uit een dokterspraktijk, de kap en poten komen van andere kasten en de rest van de body is opgebouwd uit balken en sloophout. De zijkanten zijn ingevuld met naturel/offwhite sloophout, dus een rustig kleurgebruik. De kast zelf is geschilderd in een vrolijk fris groen. De ruimte onderin de kast is passend gemaakt voor de mandjes die we ook nog hadden. Deze zijn mat goud gesporen. Er zitten nieuwe marmer knopjes op met een eveneens goud streepje. In de binnenzijde bevinden zich 2 legplanken (van wit gemaakt gebruikt spaanplaat).

Een praktische opbergkast voor speelgoed, huishoud goed etc. Tegen een meerprijs van 25 euro kan er een roede in gemaakt worden.

Maten: B147,5 x D63 x H180,5 cm. de kast is niet demontabel.

Let op: dit is een afhaalartikel en kan dus niet verzonden worden. Wil je het laten bezorgen, informeer dan even naar de mogelijkheden.

© 2018 - 2024 HippyShakeWonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel