GERESERVEERD

3 Deurs vintage kledingkast

Artikelnummer: 2238
Artikel 1 van 344
€ 450,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Strakke vintage Topform demontabele jaren 60 kledingkast met 3 deuren. De kast heeft een grondige restauratie- en opknapbeurt gehad in onze werkplaats, want hij verkeerde in slechte conditie.

Het fineer was rondom erg beschadigd, daarom hebben we besloten de grote delen te schilderen in een mooi Celadon blauw. Het dak, tussenspijl deuren en het onderstel met de kekke schuine pootjes hebben de originele warme teakkleur gehouden en zijn behandeld met een voedende houtolie. De kast is zoveel mogelijk helemaal strak gemaakt en geplamuurd en de bevestigingen opnieuw vastgezet. Er zijn nieuwe planken van gebruikt hout (gelamineerd spaanplaat) in gemaakt, want die ontbraken. We streven er naar om in onze werkplaats zoveel mogelijk materiaal her te gebruiken :-) Deze planken zitten in het grote deel midden en rechts, links zit een roede. Tegen een meerprijs zijn er eventueel in het kleine deel nog 1 of meer planken in te maken, laat dat even weten bij je bestelling. Er zitten koperen scharnieren in, de middelste scharnieren (bij de buitenste deuren) ontbraken, maar dit heeft op het funktioneren van de deuren geen invloed. De kast verkeert weer in mooie en stevige conditie met normale gebruikssporen passen bij de leeftijd. 

Maten: B163 x D56 x H174 cm. De kast is demontabel wel zo handig met vervoer en trapgat.

Let op: dit is een afhaalartikel en kan dus niet verzonden worden. Wil je het laten bezorgen, informeer dan even naar de mogelijkheden.

© 2018 - 2024 HippyShakeWonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel