Setprijs

Babykamerset

Artikelnummer: 1685
Artikel 1 van 407 Volgende
€ 295,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Massief houten babykamer set, bestaande uit een ledikantje, commode en kledingkast. Het hout heeft een whitewash look, je ziet hier en daar de nerf etc. er doorheen, er zitten houten bordjes met een tekst op. Het set is helemaal nagelopen en schoongemaakt. Ook is er een nieuwe lattenbodem in het bedje gemaakt, want deze ontbrak. We hebben de bodem zo gemaakt, dat hij verstelbaar is. In het kastje hebben een roede gemaakt, want ook deze ontbrak.

Het bedje platte spijlen en het hoofd- en voeteneinde zijn even hoog. De commode heeft achter de 2 deuren een legplank en een overstek op het blad rondom en is voorzien van ronde houten knopjes, de deuren sluiten goed.

De kast heeft 3 legplanken en een roede en onderin nog een royale lade en ook een overstek rondom op het blad. De deur en lade sluiten soepel.

Het geheel verkeert in mooie staat met normale kleine gebruikerssporen.

Maten ledikant:

De zijkanten zelf zijn 70 cm. hoog, het hoofd- en voeteneinde 86 cm. De afstand tussen de spijlen is 6 cm. en de matrasmaat 120 x 60 cm. Het bedje is demontabel.

Maten commode:

B105,5 x D56 x H88,5 cm., de commode is niet demontabel.

Maten kast:

B67/58 x D56/51 x H184 cm., de kast is niet demontabel.

Let op: dit is een afhaalartikel en kan dus niet verzonden worden. Wil je het laten bezorgen, informeer dan even naar de mogelijkheden.

 

© 2018 - 2023 hippyshakewonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel