Op deze pagina staat onze voorraad nog op te knappen meubels. Jij bepaalt hoe het eruit komt tezien: dus qua kleur maar ook de keus van de knopjes/greepjes. De getoonde prijs is dan ook inclusief het opknappen: na een grondige schoonmaakbeurt, wordt het helemaal nagekeken dus alles loopt, opent en werkt (tenzij anders vermeld). Daarna wordt het meubel vakkundig geschilderd. Hou wel rekening met een levertijd, we moeten inpassen in onze planning.

Sommige commodes kunnen ook verhoogd worden, hiervoor geldt een meerprijs, het kan niet bij elke commode. Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hieronder een greep uit onze verkochte opgeknapte meubels, even ter inspiratie:

   

Sorteer op
 • Dressoir + Kies je kleur!
  Dressoir + Kies je kleur!

  LET OP: dit is een afhaalartikel en kan niet verzonden worden. Wil je het laten bezorgen, informeer even naar de mogelijkheden.

  Je moet er even doorheen kijken: maar wat heeft dit mooie brocante dressoir een potentie om een parel…

  € 450,00
 • Biedermeier + Kleurkeus!
  Biedermeier + Kleurkeus!

  LET OP: dit is een afhaalartikel en kan dus niet verzonden worden! Wil je het graag laten bezorgen, informeer dan even naar de mogelijkheden.

  Deze antieke Biedermeier commode/kast kwam in erbarmelijke staat binnen, maar ik zag…

  € 375,00
 • Dressoir + Kies je kleur!
  Dressoir + Kies je kleur!

  Dit massief grenen dressoir is helemaal nagelopen is klaar voor een nieuwe kleur ! Want getoonde prijs is inclusief het vakkundig schilderen van de buitenzijde in een kleur naar keus ! Ook kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld een…

  € 295,00
© 2018 - 2021 hippyshakewonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel