Duitse Art Deco keukenkast

Artikelnummer: 2287
Artikel 13 van 344
€ 450,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Vintage Art Deco van Duitse makelij jaren 1920-1950 van de Firma Kruse Kuche. Heeft altijd in een klooster in Maastricht gestaan. De kast bestaat uit een boven en onderdeel. Het bovendeel heeft 3 vitrinedeurtjes met daaronder 2 dichte deurtjes en een open schapje in het midden. Het onderdeel heeft 2 laatjes en 2 deuren met legplank erachter en aan weerskanten een klein deurtje, waarvan het rechter bekleed is met marmer platen, dit diende als `koelkast`. Achter het linker deurtje van het bovendeel zit een kastje met glazen laatjes, dit diende om bonen, suiker etc. in op te bergen. Aan de binnenkant van de rechter onderdeur zitten nog 3 originele houten keukenhulpjes. Er zitten prachtige bewerkte handgreepjes op. De kast is helemaal schoongemaakt, behandeld voor houtworm want had wat oude gaatjes bij de poten en vervolgens helemaal nagelopen. Alle sloten werken, er zitten 3 sleutels bij. Alle deuren en lades lopen soepel. De kast is van hout met een soort wortelfineer laagje erover, uiteraard heeft dit gebruikssporen, maar hoort helemaal bij de kast is is niet storend. 

Echt een prachtmeubel, best uniek, ik verkoop al bijna 20 jaar vintage meubels, maar ben deze nog nooit tegengekomen :-)

Maten: B130/120 x D58/33 x H177/99 cm.

Let op: dit is een afhaalartikel en kan dus niet verzonden worden. Wil je het laten bezorgen, informeer dan even naar de mogelijkheden.

© 2018 - 2024 HippyShakeWonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel