Handmade kast

Artikelnummer: 1137
Vorige Artikel 15 van 280 Volgende
€ 895,00

Let op: dit is een afhaalartikel en kan dus niet verzonden worden door PostNL. Wil je het laten bezorgen, informeer dan even naar de mogelijkheden.

Het ontwerp van deze kast is van onszelf en hij is gemaakt in onze meubelmakerij. Het is een zgn. `upcycling` kast, hij is gemaakt van allerlei resthout & materiaal wat we voor handen hadden en afgedankt is door de maatschappij. Zie voor ons portfolio onze andere website www.sloophoutwerk.nl 

Bijvoorbeeld de kap komt van een antieke boerenkast, de deuren zijn luiken van een oude dokterspraktijk en de zijwanden zijn gemaakt van sloophout etc. Uitgangspunt was de kap, de rest is op maat passend erbij gezocht en gemaakt. Een hele puzzle, maar dan heb je ook een unieke one of a kind kast waar er maar één van is op de hele wereld :-)

Onder de 2 deuren vind je 3 rotan (vintage) mandjes die goud gespoten zijn, de ruimtes hiervoor zijn precies op maat gemaakt t.b.v. deze mandjes. Achter de deuren zitten 2 legplanken en bevind zich een zee aan ruimte. De deuren sluiten d.m.v. magneetslotjes & snappertjes. Als knopje hebben we gekozen voor nieuwe koperen `olifant` knopjes. Hierdoor en door de gouden mandjes en het feit dat de kast `sleets` is afgewerkt geeft hem een fijne Ibizia Bohemian twist.

Een fijne opberger voor servies, speelgoed, spelletjes, noem maar op !

Maten: B147,5/137 x D63/58 x H181 cm. Let op: de kast is zwaar en niet demontabel, hou hier rekening mee met vervoer en trapgat etc.

© 2018 - 2021 hippyshakewonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel